PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Za šesnaestogodišnjeg Danila pomoć u iznosu od 3.000 eura, raspodjela sredstava za djecu oboljelu od karcinoma se nastavlja!

Danilo Marković je dječak iz Kotora koji je svoju prvu operaciju imao sa samo tri godine, kada je izvršena hirurška intervencija otklanjanja tumora zadnje lobanjske jame.

Nakon toga, Danilo je bio podvrgnut mnogim intervencijama i sada, kao šesnaestogodišnjak, mora da nastavi svoje liječenje i sprovodi redovne kontrole.

Fondacija je, za Danilov nastavak liječenja, uplatila sredstva u iznosu od 3.000 eura.

Raspodjela sredstava za djecu oboljelu od karcinoma je aktivna i nastaviće se do daljnjeg. Zato, pozivamo sve porodice djece oboljele od karcinoma da nam se jave, kako bi im pomogli da ostvare pravo na dio sredstava u okviru pomenute raspodjele.

Podvig koji će se pamtiti, za JEDAN DAN obezbijeđeno liječenje u inostranstvu za Stefana i Alena!

Crna Gora i svi njeni humani građani ostvarili su nesvakidašnji uspjeh, obezbijedivši liječenje za dva korisnika Fondacije Budi human u samo jednom danu. Za liječenje Stefana Velimirovića i Alena Muratovića prikupljeno je preko 26.000 eura, čime su obojica dobili priliku da se bore za svoje zdravlje. Stefan Velimirović, zahvaljujući velikom srcu svih građana, otići će na zakazan predtransplantacioni pregled u Bjelorusiju, nakon čega će ostvariti šansu na dugo očekivanu transplantaciju bubrega koja mu je prijeko potrebna. Alen Muratović nastaviće svoju veliku borbu sa cerebralnom paralizom na klinici u Dubrovniku, gdje je već ostvario zapažen napredak. Kako navode, za oba korisnika Fondacije, pored nevjerovatnog angažmana crnogorskog društva, izvršena je raspodjela sa Opšteg računa, čime je proces prikupljanja sredstava ubrzan. Oba profila otvorena su u razmaku manjem od 24 sata, a sredstva prikupljena u rekordnom roku. Briga o svakom djetetu je naš zadatak, a ovakvi ishodi nam, po ko zna koji put potvrđuju da humanost ne poznaje granice. Veliko HVALA svima koji su učestvovali i dali svoj doprinos da ovaj dan bude upamćen kao dan humanosti Crne Gore i svih njenih građana. ...

46 na 14543 Alenu Muratoviću iz Budve još jednom je potrebna naša podrška!

Alen je šestogodišnji dječak koji se od rođenja bori sa teškom dijagnozom, cerebralnom paralizom. Posredstvom Fondacije Budi human, za Alenovo liječenje je već uspješno prikupljana pomoć, a on računa da ćemo i ovog puta biti uz njega i pomoći mu da ode na neophodnu rehabilitaciju u cilju poboljšanja stanja. Kako bi Alen napravio svoje prve samostalne korake, potrebno je da se ujedinimo svi, 46 na 14543! Ovom veselom i nasmijanom dječaku možemo pomoći i uplatom na žiro 520-44288-04 ili devizni račun 520004200000293969, IBAN: ME25520004200000293969, SWIFT: HBBAMEPGXXX. Budimo Alenov oslonac! ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543