PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Fondacija Budi human za 10 dana uplatila 51.500 eura za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma, akcija i dalje u toku!

U okviru raspodjele sredstava sa Teleton računa za djecu oboljelu od karcinoma, raspoređeno je 51.500 eura za sedmoro mališana koji se bore sa ovom opakom bolešću.

Fondacija je za period od 10 dana izvršila isplate u iznosu od 51.500 eura za sedmoro djece koja su oboljela od karcinoma, a raspodjela će se aktivno nastaviti i u narednom periodu.

Od osnivanja, Fondacija je usmjerena na brigu i pomaganje djeci koja se bore sa teškim oboljenjima, a do sada obezbijeđena su sredstva za liječenje 44 mališana.

Raspodjela sredstava za djecu oboljelu od karcinoma će se nastaviti do daljnjeg, te i ovim putem pozivamo porodice djece oboljele od karcinoma da nam se jave na broj 067/998-988 ili putem email adrese budihuman.me@gmail.com kako bi dobili instrukcije i ostvarili pravo na dio sredstava u okviru raspodjele.

Šesnaestogodišnji Jovan zbog borbe sa leukemijom hitno upućen na liječenje u Njemačku, Fondacija Budi human uplatila pomoć u iznosu od 7.500 eura!

Jovan Krivokapić, šesnaestogodišnjak iz Podgorice, prije četiri godine uspio je da savlada leukemiju. Nažalost, sada su se pojavili recidivi koji zahtijevaju liječenje i tretmane na klinici u Njemačkoj. Zbog hitnosti postupka, Fondacija je za Jovana u najkraćem roku isplatila iznos od 7.500 eura. ...

Prikupljeno 12.617 eura za Sofijino liječenje u Kijevu!

Za sedmogodišnju Sofiju Šušić koja boluje od rijetkog i teškog oboljenja mozga, za manje od dvije sedmice, prikupljeno je 12.617 eura, koliko je neophodno za liječenje u Kijevu. Humanost je još jednom pobijedila! Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, prikupljena su sredstva za nastavak Sofijinog liječenja. Podrška svih nas je od neizmjerne važnosti za mališane u procesu njihovog liječenja. Fondacija će nastaviti svoju misiju, da pomaže i da se zalaže za ljepše i srećnije djetinjstvo naše djece, naveo je osnivač Fondacije Budi human, Goran Jovanović. Fondacija Budi human je do sada uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 45 mališana i nastaviće da bude na raspolaganju svoj djeci kojoj je pomoć potrebna. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543