PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Boban Rajović doniraće dio prihoda od svog koncerta Fondaciji Budi human

Boban Rajović je izrazio zadovoljstvo što će dio sredstava od koncerta u Podgorici donirati u humanitarne svrhe, a predsjednica Skupštine Glavnog grada, Jelena Borovinić Bojović, pohvalila je njegov humanitarni gest. 

Predsjednik Upravnog odbora Fondacije Budi human, Dejan Jovanović, istakao je značaj ovakvih donacija za ostvarivanje ciljeva fondacije i podizanje svijesti o važnosti podrške onima kojima je najpotrebnije. 
Osim donacije, Rajović je poklonio i 150 ulaznica za koncert, kako bi građani zajedno učestvovali u ovoj humanoj inicijativi.

Za šest mjeseci sprovedeno 16 uspješnih akcija i prikupljeno preko 107 hiljada eura

U proteklih šest mjeseci smo zajedničkim snagama i zahvaljujući vašoj nesebičnosti i velikodušnosti, uspjeli pružiti nadu i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Posredstvom Fondacija, prikupljeno je preko 107 hiljada eura za liječenje 16 djece i odraslih koji se suočavaju sa teškim zdravstvenim izazovima. Svaka donacija, svaki trenutak podrške, bio je korak bliže njihovoj boljoj budućnosti. Ovo je samo još jedan od dokaza da možemo prevazići sve prepreke i stvoriti svijet u kojem je briga za drugog na prvom mjestu. Nastavljamo zajedno, jer svaki dan donosi novu priliku da nekome pomognemo. Zajedno smo jači!...

Za trogodišnjeg Miloša Popovića koji boluje od leukemije upućena pomoć u iznosu od 3.000 eura!

Miloš Popović je trogodišnji dječak iz Podgorice koji boluje od leukemije. Miloš se liječi na odjeljenju hematologije od 2023. godine, a prije toga je bio zdravo, srećno i razdragano dijete. Za ovog hrabrog dječaka je upućen iznos od 3000 eura radi olakšavanja nastavka procesa liječenja. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543