PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Za dvanaestogodišnjeg Aleksandra Nađa, Fondacija Budi human uputila 2.500 eura pomoći!

Aleksandar Nađ je hrabri dječak koji se godinama bori sa venskim intramuskularnim hemangiomom, koji je, nakon mnogobrojnih operacija, tretmana i zahtjeva u Turskoj, izazvao trajna oštećenja i deformitet ruku.  

Aleksandar svakog trećeg mjeseca putuje u Tursku na nove tretmane, kako bi se borio sa ovim zdravstvenim izazovom, objasnila je Aleksandrova majka, ističući da ovaj problem utiče na cjelokupan razvoj ovog dječaka. 
U okviru Teleton raspodjele, za Aleksandra je, budući da se liječi u inostranstvu, već isplaćivana pomoć, a nakon dostavljene dokumentacije, za Aleksandra je opredijeljeno dodatnih 2.500 eura.

VAŽNO OBAVJEŠTENJE

Zbog pojave lica koja na ulicama Podgorice prikupljaju novčana sredstva, navodeći da su predstavnici Fondacije "Budi human", obavještavamo javnost da Fondacija NIKADA nije prikupljala novac u kešu. Ukoliko budete svjedoci pokušaja ovakve prevare, molimo Vas da nas obavijestite....

Crnogorska porodica iz Berlina obezbijedila sredstva za liječenje Milice Rašović

Za Milicu Rašović, petogodišnju djevojčicu iz Podgorice koja boluje od cerebralne paralize, crnogorska porodica iz Berlina uplatila je cjelokupna potrebna sredstva za njeno liječenje koje će se sprovoditi u Srbiji. Zahvaljujući donaciji ove humane porodice, petogodišnja djevojčica otputovaće na tretmane robotikom u Srbiju, i višak sredstava biće usmjeren na Opšti račun....

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543