PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Fondacija Budi human platila cjelokupne troškove liječenja za šesnaestogodišnju Sofiju Mrvaljević koja boluje od tumora butne kosti!

Sofija Mrvaljević je šesnaestogodišnja djevojka iz Podgorice koja je uživala u svojim tinejdžerskim danima, sve do jula ove godine, kada joj je uspostavljena dijagnoza tumora lijeve butne kosti.

Zbog težine operacije, Sofijini roditelji odlučili su se za kliniku Rizzoli  u Italiji, za šta je bilo potrebno platiti preko 28 hiljada eura, za operativni zahvat i smještaj.

Fondacija Budi human je, po dobijanju dokumentacije, u najkraćem roku isplatila potrebna sredstva kako bi Sofija nastavila svoje liječenje u Bolonji, gdje je očekuje teška operacija uklanjanja koljena i dijela butne kosti.

Za samo dva dana obezbijeđeno preko 16 hiljada eura za liječenje Sofije

Za Sofiju Šušić, desetogodišnju djevojčicu iz Nikšića koja boluje od rijetkog oboljenja u razvoju mozga, prikupljena su sva potrebna sredstva u jako kratkom roku. Pomoć za Sofiju obezbijeđena je velikodušnim donacijama pojedinaca i humanih subjekata, a izvršen je i transfer novca sa Opšteg računa Fondacije u iznosu od preko 7 hiljada eura kako bi Sofija što prije otišla na potrebno liječenje, saopštio je ispred Fondacije, osnivač Goran Jovanović. Sofija je 103. dijete za koje je, posredstvom Fondacije Budi human, obezbijeđeno liječenje. ...

Stefan Velimirović OBAVIO transplantaciju bubrega, mladi momak dobio novu šansu za BOLJI ŽIVOT!

Za Stefana Velimirovića iz Podgorice je, posredstvom Fondacije, prije više od godinu dana prikupljeno skoro 80 hiljada eura, kako bi se ovaj mladi momak, koji je najljepše godine proveo na dijalizama zbog otkazivanja bubrega, operisao. Lista čekanja je bila neizvjesna i duga, ali, najradosnija vijest je najzad i stigla - Stefan je transplantiran, oporavlja se dobro i otvorio je vrata svog novog života! Prošle godine uložena je ogromna energija, kako Fondacije, tako i humanih ljudi, subjekata, organizovane su humanitarne akcije, koncerti, ujedinili smo se kako bismo pomogli mladom Stefanu. Vijest da je konačno transplantiran je njegova, ali i naša pobjeda, saopštio je osnivač Fondacije, Goran Jovanović....

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543