PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Fondacija Budi human platila cjelokupne troškove liječenja za šesnaestogodišnju Sofiju Mrvaljević koja boluje od tumora butne kosti!

Sofija Mrvaljević je šesnaestogodišnja djevojka iz Podgorice koja je uživala u svojim tinejdžerskim danima, sve do jula ove godine, kada joj je uspostavljena dijagnoza tumora lijeve butne kosti.

Zbog težine operacije, Sofijini roditelji odlučili su se za kliniku Rizzoli  u Italiji, za šta je bilo potrebno platiti preko 28 hiljada eura, za operativni zahvat i smještaj.

Fondacija Budi human je, po dobijanju dokumentacije, u najkraćem roku isplatila potrebna sredstva kako bi Sofija nastavila svoje liječenje u Bolonji, gdje je očekuje teška operacija uklanjanja koljena i dijela butne kosti.

Za šest mjeseci sprovedeno 16 uspješnih akcija i prikupljeno preko 107 hiljada eura

U proteklih šest mjeseci smo zajedničkim snagama i zahvaljujući vašoj nesebičnosti i velikodušnosti, uspjeli pružiti nadu i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Posredstvom Fondacija, prikupljeno je preko 107 hiljada eura za liječenje 16 djece i odraslih koji se suočavaju sa teškim zdravstvenim izazovima. Svaka donacija, svaki trenutak podrške, bio je korak bliže njihovoj boljoj budućnosti. Ovo je samo još jedan od dokaza da možemo prevazići sve prepreke i stvoriti svijet u kojem je briga za drugog na prvom mjestu. Nastavljamo zajedno, jer svaki dan donosi novu priliku da nekome pomognemo. Zajedno smo jači!...

Za trogodišnjeg Miloša Popovića koji boluje od leukemije upućena pomoć u iznosu od 3.000 eura!

Miloš Popović je trogodišnji dječak iz Podgorice koji boluje od leukemije. Miloš se liječi na odjeljenju hematologije od 2023. godine, a prije toga je bio zdravo, srećno i razdragano dijete. Za ovog hrabrog dječaka je upućen iznos od 3000 eura radi olakšavanja nastavka procesa liječenja. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543