PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Podvig GODINE - Za devetočlanu porodicu Spasić obezbijeđen NOVI dom

U okviru akcije Srcem za Crnu Goru koja je u organizaciji humanitarne Fondacije Hemiias, Fondacije Budi human, humanitarnog fonda Hilal, a posredstvom platforme humanost.com održana prošle godine, obezbijeđena je nova kuća za devetočlanu porodicu Spasić iz Podgorice, koja je živjela na rubu egzistencije. Ključeve novog doma uručili su im Goran Jovanović, osnivač Fondacije Budi human i platforme humanost.com i predstavnik Fondacije Hemiias, Adnan Zajmović. 

Veliki trud i rad uložen je prethodnih mjeseci u ovaj projekat, a pored plaćenih liječenja, radili smo i na obezbjeđivanju novih domova za egzistencijalno ugrožene porodice.

Novi trenutak koji nam je srce napunio, kada smo familiji Spasić obezbijedili krov nad glavom. Tu radost, ta djeca nikada neće zaboraviti. Ni oni, a ni mi. Ovo je akcija Srcem za Crnu Goru, poručio je dobrotvor Hajriz Brčvak, koji je ujedno i osnivač Fondacije Hemiias . 

Sedmoro djece iz porodice Spasić i njihovi roditelji zamijeniće hladne prostorije koje prokišnjavaju, krov koji je propao, prozore bez stakala, kuću bez izolacije i fasade, tužnu svakodnevicu novim, toplim domom, krevetima u kojima će spavati spokojno, vedrim bojama, napuniće kuću osmijehom, biće sigurni i bezbjedni.  
Namještaj za kuću su donacije ljudi koji su željeli da budu dio ove velike akcije, pa su tako komadi pristizali iz raznih gradova Crne Gore, a Pejović company izradili su ormare po mjeri. 
Ova divna, srećna priča, koja je iz korijena promijenila život jedne porodice, dokaz je koliko možemo. Hvala svima koji su doprinijeli da sada, kada dolaze hladni dani, porodica Spasić ne mora da strepi od svake kapi kiše ili malo jačeg vjetra. Borislav, Bojana, Bojan, Nikolina, Nikolija, Nikola, Zorica, Senada i Velja su zahvalni! 

Za šest mjeseci sprovedeno 16 uspješnih akcija i prikupljeno preko 107 hiljada eura

U proteklih šest mjeseci smo zajedničkim snagama i zahvaljujući vašoj nesebičnosti i velikodušnosti, uspjeli pružiti nadu i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Posredstvom Fondacija, prikupljeno je preko 107 hiljada eura za liječenje 16 djece i odraslih koji se suočavaju sa teškim zdravstvenim izazovima. Svaka donacija, svaki trenutak podrške, bio je korak bliže njihovoj boljoj budućnosti. Ovo je samo još jedan od dokaza da možemo prevazići sve prepreke i stvoriti svijet u kojem je briga za drugog na prvom mjestu. Nastavljamo zajedno, jer svaki dan donosi novu priliku da nekome pomognemo. Zajedno smo jači!...

Za trogodišnjeg Miloša Popovića koji boluje od leukemije upućena pomoć u iznosu od 3.000 eura!

Miloš Popović je trogodišnji dječak iz Podgorice koji boluje od leukemije. Miloš se liječi na odjeljenju hematologije od 2023. godine, a prije toga je bio zdravo, srećno i razdragano dijete. Za ovog hrabrog dječaka je upućen iznos od 3000 eura radi olakšavanja nastavka procesa liječenja. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543