PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Za liječenje jedanaestogodišnjeg Lazara iz Plava obezbijeđeno 25.811 eura!

Lazar Novićević je dječak iz Plava koji se godinama bori sa epilepsijom i autizmom. Za Lazara smo već ranije obezbijedili sredstva za liječenje u Turskoj, a on je ostvario veliki napredak.

Roditelji, vjerujući u nastavak progresa kod Lazara, žele da nastave sa liječenjem u Turskoj koje je dalo rezultata, stoga je za ovog hrabrog dječaka, raspodjelom sa Opšteg računa, obezbijeđeno 25.811 eura.

Jedanaestogodišnji Lazar je dobio svoju šansu da liječenje nastavi na specijalizovanoj klinici i čvrsto vjerujemo da će se ovog puta vratiti sa još boljim vijestima i velikim osmijehom na licu.

Lazar je 70. dijete koje je Fondacija pomogla od osnivanja 2016. godine.

Sedmogodišnjem Alenu Muratoviću 10.813 eura za liječenje

Alen Muratović iz Budve je dječak koji je već nekoliko puta imao priliku da posredstvom Fondacije Budi human prikupi potrebna sredstva za liječenje, budući da boluje od cerebralne paralize. Alen je ostvario zavidne rezultate i porodica je presrećna njegovim napretkom. Alen je krenuo u školu, nema više problema u komunikaciji, usvaja gradivo, druži se sa vršnjacima, ali njegov sljedeći cilj je stabilan hod. Alenu su potrebni kontinuirani fizički tretmani kako bi ustabilio hod, stoga je za njega, raspodjelom s Opšteg računa, upućeno 10.813 eura....

Za liječenje osmogodišnje Nine Kaluđerović upućeno 7656 eura!

Nina je prijevremeno rođeno dijete kojoj su po rođenju uspostavljene teške dijagnoze, a doktori nisu imali dobre vijesti za roditelje. Međutim, Nina prokosi predikcijama ljekara i medicinskim okvirima, pa tako, uprkos cerebralnoj paralizi i dodatnim otežavajućim okolnostima, ova djevojčica je jako pametna, voljna da radi i napreduje, i, suprotno svim prognozama, počinje da pravi prve korake. Raspodjelom sa Opšteg računa, za Ninino liječenje upućeno je 7656 eura, a time je Fondacija, od osnivanja, pomogla 71. dijete. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543