PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

NAJRADOSNIJA VIJEST stiže iz Istanbula, jednogodišnja Petra Paladin POBIJEDILA maligni tumor!

Rezultati finalnih skenera, kao i biopsija su čisti. Tumora više NEMA, pobjednički je saopštila Petrina majka!

Petra Paladin je jednogodišnja djevojčica iz Bara kojoj je sa samo četiri mjeseca dijagnostifikovan maligni tumor nadbubrežne žlijezde. Od tada, kao novorođenče, prošla je niz teških operacija i cikluse hemioterapija, koje je herojski izdržala.

Kako bi nastavila liječenje u Turskoj, Fondacija Budi human je prije devet mjeseci uputila pomoć od 15.000 eura za Petru, što je dalo najbolje moguće rezultate, PETRA JE ZDRAVA!

Kako Petrina majka objašnjava, Petra će nastaviti sa terapijama i redovnim kontrolama, ali je naša jednogodišnja heroina odlučila da je bilo dosta - zadala je finalni udarac protivniku, a na semaforu piše PETRA JE POBJEDNIK!

Za liječenje jednogodišnje Zoje, Fondacija uputila 5.000 eura!

Zoja Golubović je jednogodišnja djevojčica kojoj su, samo nekoliko dana nakon njenog prvog rođendana, uspostavili dijagnozu, neuroblastom, maligni tumor abdomena i male karlice. Zoja se trenutno, sa svojim roditeljima, nalazi u Beogradu gdje se intenzivno liječi. Nažalost, prvi ciklus liječenja nije dao željene rezultate, stoga će Zoja morati da nastavi sa kontinuiranim i agresivnim liječenjem. Za Zoju je, odmah po prijemu dokumentacije, opredijeljeno 5.000 eura kako bi, po preporuci ljekara, nastavila svoje liječenje i borbu za život i zdravlje. ...

Raspodjelom sa Opšteg računa, za liječenje Iline i Rajka obezbijeđeno 44.231 eura!

Za dvoje djece koja su čekala na liječenje, Fondacija Budi human izvršila je raspodjelu sa Opšteg računa čime su cjelokupna sredstva prikupljena, te će mališani moći odmah da otpočnu svoju borbu za zdravlje. Osmogodišnji Rajko Drljević iz Budve divan je dječak koji se bori sa teškim oblikom autizma. Rajkovi roditelji ne mogu sami obezbijediti planirano liječenje u Turskoj, stoga su, raspodjelom sa Opšteg računa, za Rajka i Ilinu cjelokupna potrebna sredstva u iznosu od 44.231 euro, obezbijeđena. Ilina Raonić je devetogodišnja djevojčica za koju smo posredstvom Fondacije već više puta obezbjeđivali sredstva za neophodne kontinuirane fizikalne tretmane, budući da boluje od cerebralne paralize sa kojom se hrabro bori. Prikupivši potrebna sredstva za ovo dvoje mališana, Fondacija je, od osnivanja, pomogla 68 djece. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543