PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Nastavljena raspodjela djeci oboljeloj od karcinoma, za desetogodišnjeg Aleksandra uplaćeno 5.000 eura!

Desetogodišnji dječak, Aleksandar Popović iz Danilovgrada, boluje od malignog tumora bubrega.

Aleksandar je započeo liječenje u Kliničkom centru Crne Gore, ali je, zbog svog teškog i komplikovanog zdravstvenog stanja, dobio uputnicu za nastavak liječenja u Beogradu.

Kako bi mu olašali proces liječenja koje će intenzivno sprovoditi na Univerzitetskoj dječjoj klinici u Beogradu, Fondacija je za Aleksandra uplatila iznos od 5.000 eura. 

Sve porodice djece koja se bore sa karcinomom mogu se obratiti na broj 067998988 ili putem mejla budihuman.me@gmail.com kako bi dobili detaljna uputstva za sticanje prava na dio sredstava u okviru pomenute raspodjele. 

Prikupljena cjelokupna sredstva za Borisa Lalovića

Cjelokupna sredstva potrebna za nastavak liječenja devetogodišnjeg Borisa koji je osvojio mnoga srca su prikupljena! Ogromnim angažovanjem cjelokupne crnogorske javnosti, sredstva u iznosu od 31.603 eura su prikupljena u rekordnom roku, a Boris, dječak anđeoskog osmijeha, nastaviće svoju hrabru borbu za stabilne korake. Boris će, sa svojim roditeljima, otputovati u Dubrovnik, gdje će nastaviti sa tretmanima. ...

Boris ostvaruje napredak, potrebni smo mu da dođe do cilja, pošalji 75 na 14543!

Boris Lalović je devetogodišnji dječak iz Pljevalja koji boluje od cerebralne paralize. Zahvaljujući podršci koju smo mu do sada pružili, Boris je napravio prvih nekoliko samostalnih koraka i srušio sve prognoze koje su ulivale strah! Borisu je sada neophodan nastavak tretmana kako bi ustabilio hod i, nadamo se, ostvario svoj san, da šutne fubalsku loptu, otrči roditeljima u zagrljaj. Za Borisa potrebno je prikupiti iznos od 31.603 eura. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543