PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

U Fondaciji trenutno nijedno dijete NE ČEKA na liječenje, i za osmogodišnjeg Eldina prikupljeno 24.527 eura!

Za svako dijete za koje je pokrenuta procedura prikupljanja sredstava u Fondaciji, ista su prikupljena u potpunosti.

S velikim ponosom ističemo da je za svakog mališana za koga su posredstvom naše organizacije prikupljana sredstva za liječenje, ista prikupljena do kraja, te da trenutno nema djece koja čekaju na liječenje.

Zahvaljujući zajedništvu i humanosti koja pomjera granice, i hrabri dječak Eldin Šabanović sada će imati priliku da se liječi u Dubrovniku i unaprijedi svoje stanje.

Eldin boluje od parapareze, bolesti koja ga onemogućava da hoda i razvija se u skladu sa svojim uzrastom. Zato, za Eldina je prikupljena pomoć kako bi imao priliku da kroz vježbe i tretmane ostvari napredak koji će olakšati njegovo djetinjstvo, ali i odrastanje.

Osnivač Fonacije Budi human, Goran Jovanović, kazao je da su ovo životne pobjede svakog od nas. 

Saznanje da ste dio nečije šanse za bolje sjutra, neprocjenjiv je osjećaj. Taj osjećaj dijelimo sa svima onima koji godinama unazad pružaju podršku kako samoj Fondaciji, tako i svakom djetetu kome je pomoć potrebna, na čemu smo im beskrajno zahvalni. Nastavićemo da se borimo za naše mališane i bolje društvo, istakao je Jovanović.

Podvig koji će se pamtiti, za JEDAN DAN obezbijeđeno liječenje u inostranstvu za Stefana i Alena!

Crna Gora i svi njeni humani građani ostvarili su nesvakidašnji uspjeh, obezbijedivši liječenje za dva korisnika Fondacije Budi human u samo jednom danu. Za liječenje Stefana Velimirovića i Alena Muratovića prikupljeno je preko 26.000 eura, čime su obojica dobili priliku da se bore za svoje zdravlje. Stefan Velimirović, zahvaljujući velikom srcu svih građana, otići će na zakazan predtransplantacioni pregled u Bjelorusiju, nakon čega će ostvariti šansu na dugo očekivanu transplantaciju bubrega koja mu je prijeko potrebna. Alen Muratović nastaviće svoju veliku borbu sa cerebralnom paralizom na klinici u Dubrovniku, gdje je već ostvario zapažen napredak. Kako navode, za oba korisnika Fondacije, pored nevjerovatnog angažmana crnogorskog društva, izvršena je raspodjela sa Opšteg računa, čime je proces prikupljanja sredstava ubrzan. Oba profila otvorena su u razmaku manjem od 24 sata, a sredstva prikupljena u rekordnom roku. Briga o svakom djetetu je naš zadatak, a ovakvi ishodi nam, po ko zna koji put potvrđuju da humanost ne poznaje granice. Veliko HVALA svima koji su učestvovali i dali svoj doprinos da ovaj dan bude upamćen kao dan humanosti Crne Gore i svih njenih građana. ...

46 na 14543 Alenu Muratoviću iz Budve još jednom je potrebna naša podrška!

Alen je šestogodišnji dječak koji se od rođenja bori sa teškom dijagnozom, cerebralnom paralizom. Posredstvom Fondacije Budi human, za Alenovo liječenje je već uspješno prikupljana pomoć, a on računa da ćemo i ovog puta biti uz njega i pomoći mu da ode na neophodnu rehabilitaciju u cilju poboljšanja stanja. Kako bi Alen napravio svoje prve samostalne korake, potrebno je da se ujedinimo svi, 46 na 14543! Ovom veselom i nasmijanom dječaku možemo pomoći i uplatom na žiro 520-44288-04 ili devizni račun 520004200000293969, IBAN: ME25520004200000293969, SWIFT: HBBAMEPGXXX. Budimo Alenov oslonac! ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543