PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Prikupljena sredstva za liječenje Sofije Vešović!

Uspjeli smo u još jednoj zajedničkoj misiji! Zahvaljujući vašim velikim srcima, uspjeli smo svi zajedno da prikupimo 19.305 eura, koliko je potrebno za liječenje naše korisnice Sofije Vešović.

Podsjećanja radi, Sofija je sedmogodišnja djevojčica, koja boluje od cerebralne paralize, a za njen napredak i veću samostalnost, potrebne su stalne fizikalne terapije, za koje su prikupljana pomenuta novčana sredstva putem Fondacije.

Sigurni smo da je pred Sofijom ljepše i bezbrižnije djetinjstvo, a mi smo i više nego srećni što smo uspjeli da tome i doprinesemo. Djeca su naša budućnost, a Fondacija će i dalje nastaviti da stvara ljepši i bolji svijet za sve naše mališane, naše male VELIKE superheroje.

Za liječenje jednogodišnje Zoje, Fondacija uputila 5.000 eura!

Zoja Golubović je jednogodišnja djevojčica kojoj su, samo nekoliko dana nakon njenog prvog rođendana, uspostavili dijagnozu, neuroblastom, maligni tumor abdomena i male karlice. Zoja se trenutno, sa svojim roditeljima, nalazi u Beogradu gdje se intenzivno liječi. Nažalost, prvi ciklus liječenja nije dao željene rezultate, stoga će Zoja morati da nastavi sa kontinuiranim i agresivnim liječenjem. Za Zoju je, odmah po prijemu dokumentacije, opredijeljeno 5.000 eura kako bi, po preporuci ljekara, nastavila svoje liječenje i borbu za život i zdravlje. ...

Raspodjelom sa Opšteg računa, za liječenje Iline i Rajka obezbijeđeno 44.231 eura!

Za dvoje djece koja su čekala na liječenje, Fondacija Budi human izvršila je raspodjelu sa Opšteg računa čime su cjelokupna sredstva prikupljena, te će mališani moći odmah da otpočnu svoju borbu za zdravlje. Osmogodišnji Rajko Drljević iz Budve divan je dječak koji se bori sa teškim oblikom autizma. Rajkovi roditelji ne mogu sami obezbijediti planirano liječenje u Turskoj, stoga su, raspodjelom sa Opšteg računa, za Rajka i Ilinu cjelokupna potrebna sredstva u iznosu od 44.231 euro, obezbijeđena. Ilina Raonić je devetogodišnja djevojčica za koju smo posredstvom Fondacije već više puta obezbjeđivali sredstva za neophodne kontinuirane fizikalne tretmane, budući da boluje od cerebralne paralize sa kojom se hrabro bori. Prikupivši potrebna sredstva za ovo dvoje mališana, Fondacija je, od osnivanja, pomogla 68 djece. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543