PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Prikupljeno 12.617 eura za Sofijino liječenje u Kijevu!

Za sedmogodišnju Sofiju Šušić koja boluje od rijetkog i teškog oboljenja mozga, za manje od dvije sedmice, prikupljeno je 12.617 eura, koliko je neophodno za liječenje u Kijevu.

Humanost je još jednom pobijedila! Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, prikupljena su sredstva za nastavak Sofijinog liječenja.

Podrška svih nas je od neizmjerne važnosti za mališane u procesu njihovog liječenja. Fondacija će nastaviti svoju misiju, da pomaže i da se zalaže za ljepše i srećnije djetinjstvo naše djece, naveo je osnivač Fondacije Budi human, Goran Jovanović.

Fondacija Budi human  je do sada uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 45 mališana i nastaviće da bude na raspolaganju svoj djeci kojoj je pomoć potrebna.

Šesnaestogodišnji Jovan zbog borbe sa leukemijom hitno upućen na liječenje u Njemačku, Fondacija Budi human uplatila pomoć u iznosu od 7.500 eura!

Jovan Krivokapić, šesnaestogodišnjak iz Podgorice, prije četiri godine uspio je da savlada leukemiju. Nažalost, sada su se pojavili recidivi koji zahtijevaju liječenje i tretmane na klinici u Njemačkoj. Zbog hitnosti postupka, Fondacija je za Jovana u najkraćem roku isplatila iznos od 7.500 eura. ...

Prikupljeno 8.454 eura za Alenovo liječenje!

Za šestogodišnjeg Alena Muratovića iz Budve, posredstvom Fondacije Budi human, treći put prikupljena su potrebna sredstva za liječenje. Alen, veseli i hrabri dječak koji se bori da cerebralnom paralizom, zahvaljujući svima vama koji ste donirali i pružali podršku, imaće priliku da svoje liječenje nastavi u Dubrovniku. Za Alenovo liječenje prikupljena su novčana sredstva u iznosu od 8.454 eura. Osnivač Fondacije, Goran Jovanović, istakao je da je briga o djeci koja se bore sa teškim oboljenjima osnovni cilj i razlog postojanja Fondacije. Svaki ovakav podvig je naša zajednička pobjeda, a svako dijete kome pomognemo naša bolja budućnost. Samo ujedinjeni možemo mnogo, poručio je Jovanović. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543