PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Prikupljeno 8.454 eura za Alenovo liječenje!

Za šestogodišnjeg Alena Muratovića iz Budve, posredstvom Fondacije Budi human, treći put prikupljena su potrebna sredstva za liječenje.

Alen, veseli i hrabri dječak koji se bori da cerebralnom paralizom, zahvaljujući svima vama koji ste donirali i pružali podršku, imaće priliku da svoje liječenje nastavi u Dubrovniku.

Za Alenovo liječenje prikupljena su novčana sredstva u iznosu od 8.454 eura.

Osnivač Fondacije, Goran Jovanović, istakao je da je briga o djeci koja se bore sa teškim oboljenjima osnovni cilj i razlog postojanja Fondacije.

Svaki ovakav podvig je naša zajednička pobjeda, a svako dijete kome pomognemo naša bolja budućnost. Samo ujedinjeni možemo mnogo, poručio je Jovanović.

Šesnaestogodišnji Jovan zbog borbe sa leukemijom hitno upućen na liječenje u Njemačku, Fondacija Budi human uplatila pomoć u iznosu od 7.500 eura!

Jovan Krivokapić, šesnaestogodišnjak iz Podgorice, prije četiri godine uspio je da savlada leukemiju. Nažalost, sada su se pojavili recidivi koji zahtijevaju liječenje i tretmane na klinici u Njemačkoj. Zbog hitnosti postupka, Fondacija je za Jovana u najkraćem roku isplatila iznos od 7.500 eura. ...

Prikupljeno 12.617 eura za Sofijino liječenje u Kijevu!

Za sedmogodišnju Sofiju Šušić koja boluje od rijetkog i teškog oboljenja mozga, za manje od dvije sedmice, prikupljeno je 12.617 eura, koliko je neophodno za liječenje u Kijevu. Humanost je još jednom pobijedila! Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, prikupljena su sredstva za nastavak Sofijinog liječenja. Podrška svih nas je od neizmjerne važnosti za mališane u procesu njihovog liječenja. Fondacija će nastaviti svoju misiju, da pomaže i da se zalaže za ljepše i srećnije djetinjstvo naše djece, naveo je osnivač Fondacije Budi human, Goran Jovanović. Fondacija Budi human je do sada uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 45 mališana i nastaviće da bude na raspolaganju svoj djeci kojoj je pomoć potrebna. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543