PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Fondacija Budi human uplatila 15.000 eura za devetogodišnjeg Balšu koji se sa tumorom mozga bori pet godina!

Balša Marljukić je dječak kome su 2016. godine otkrivena dva tumora na mozgu. Tri puta je operisan u Beogradu, nakon čega je upućen u Tursku na dalje liječenje.

Balša se i dalje nalazi na klinici gdje prima hemioterapiju, a, prema preporuci ljekara, ovaj dječak će svoje liječenje u Turskoj nastaviti i u narednom periodu.

Fondacija Budi human je za Balšu uputila pomoć u iznosu od 15.000 eura.

Šesnaestogodišnji Jovan zbog borbe sa leukemijom hitno upućen na liječenje u Njemačku, Fondacija Budi human uplatila pomoć u iznosu od 7.500 eura!

Jovan Krivokapić, šesnaestogodišnjak iz Podgorice, prije četiri godine uspio je da savlada leukemiju. Nažalost, sada su se pojavili recidivi koji zahtijevaju liječenje i tretmane na klinici u Njemačkoj. Zbog hitnosti postupka, Fondacija je za Jovana u najkraćem roku isplatila iznos od 7.500 eura. ...

Prikupljeno 12.617 eura za Sofijino liječenje u Kijevu!

Za sedmogodišnju Sofiju Šušić koja boluje od rijetkog i teškog oboljenja mozga, za manje od dvije sedmice, prikupljeno je 12.617 eura, koliko je neophodno za liječenje u Kijevu. Humanost je još jednom pobijedila! Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, prikupljena su sredstva za nastavak Sofijinog liječenja. Podrška svih nas je od neizmjerne važnosti za mališane u procesu njihovog liječenja. Fondacija će nastaviti svoju misiju, da pomaže i da se zalaže za ljepše i srećnije djetinjstvo naše djece, naveo je osnivač Fondacije Budi human, Goran Jovanović. Fondacija Budi human je do sada uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 45 mališana i nastaviće da bude na raspolaganju svoj djeci kojoj je pomoć potrebna. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543