PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Fondacija Budi human uputila pomoć od 7.500 eura za Danilovo dalje liječenje u Turskoj!

Fondacija je za šesnaestogodišnjeg Danila Nikolića, koji se od tumora na mozgu liječi u Turskoj, uplatila iznos od 7.500 eura u okviru raspodjele sredstava sa Teleton računa za djecu koja boluju od karcinoma.

Danilo se intenzivno liječi već tri godine, a nakon tri operacije koje su izvršene u Beogradu, zbog teške dijagnoze, liječenje je morao nastaviti u Turskoj. 

Nakon pregleda dostavljene dokumentacije i neophodnosti nastavka intenzivnog liječenja, Fondacija je za Danila isplatila iznos od 7.500 eura, objasnili su iz Fondacije Budi human.

Šesnaestogodišnji Jovan zbog borbe sa leukemijom hitno upućen na liječenje u Njemačku, Fondacija Budi human uplatila pomoć u iznosu od 7.500 eura!

Jovan Krivokapić, šesnaestogodišnjak iz Podgorice, prije četiri godine uspio je da savlada leukemiju. Nažalost, sada su se pojavili recidivi koji zahtijevaju liječenje i tretmane na klinici u Njemačkoj. Zbog hitnosti postupka, Fondacija je za Jovana u najkraćem roku isplatila iznos od 7.500 eura. ...

Prikupljeno 12.617 eura za Sofijino liječenje u Kijevu!

Za sedmogodišnju Sofiju Šušić koja boluje od rijetkog i teškog oboljenja mozga, za manje od dvije sedmice, prikupljeno je 12.617 eura, koliko je neophodno za liječenje u Kijevu. Humanost je još jednom pobijedila! Zahvaljujući vašim velikim srcima, putem Fondacije Budi human, prikupljena su sredstva za nastavak Sofijinog liječenja. Podrška svih nas je od neizmjerne važnosti za mališane u procesu njihovog liječenja. Fondacija će nastaviti svoju misiju, da pomaže i da se zalaže za ljepše i srećnije djetinjstvo naše djece, naveo je osnivač Fondacije Budi human, Goran Jovanović. Fondacija Budi human je do sada uspjela da obezbijedi sredstva za ukupno 45 mališana i nastaviće da bude na raspolaganju svoj djeci kojoj je pomoć potrebna. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543