PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Marija Razić

Marija Razić - urednica Redakcije Jutarnjeg programa Gradske televizije, RTV Podgorica i emisije "Rujna zora". Rođena 27. marta 1974. godine u Podgorici.
 
U medijima 30 godina. Sa šesnaest godina bila je najmlađa kolumnistkinja "Pobjede" i "Omladinskog pokreta". 
 
U televizijskom novinarstvu je 25 godina. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja za svoj rad u medijima. Autorka je brojnih tv emisija koje su uvijek bile u vrhu gledanosti. Posljednjih devet godina uređivala je  i vodila Jutarnji program vikednom na RTCG  "Dobro jutro Crna Goro", najgledaniji jutarnji  tv format u Crnoj Gori. Prihvatila je poziv menadžmenta Gradske televizije i treći put u karijeri, nakon Trećeg kanala i IN televizije, dio je tima koji učestvuje u kreiranju novog medija u Crnoj Gori. 
 
Godinama je prvo omiljeno TV lice među ženama po istraživanjima. Angažovana je u brojnim humanitarnim projektima. Bila je inicijator velike humanitarne akcije za pomoć ugroženom stanovništvu u svim crnogorskim gradovima u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore. 
 
Borac je za zaštitu životinja i dobitnik je godišnje povelje povodom Svjetskog dana životinja. Pored novinarstva posvećena je zdravim stilovima života i fitnes je instruktorka. Majka je dvoje djece, sina Save (21) i kćerke  Staše (14).
 
Pomoć drugima je njena jedina motivacija da postane Ambasador Fondacije "Budi human".

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543