Za kraj godine obradovali smo naše mališane

Praznicnici, uvijek, izvuku iz nas one najfinije i najtoplije emocije koje su upućene onima na koje mislimo, onima koje volimo, onima, koji su otoplili naša srca u godini koja odmiče... A srca svih nas toplili su oni...sjećate ih se, to su naši veliki borci, to su Superheroji svojih malih života, Superheroji svojih porodica, Superheroji svih nas. Učili su nas proteklih mjeseci šta su najdragocjenije vrijednosti, učili su nas kako se osmijehom bore protiv bolesti, koja ih spriječava da koračaju manekenskom pistom, jurišaju u nove avanture supermena, trče stazom Diznijevih junaka..

A junak koji je ovih dana unio radost u domove i srca naših Superheroja, zasigurno je Deda Mraz.

Fondacija Budi Human i prijatelji - koji su pomogli u realizaciji ove tople misije, društveno odgovorne kompanije
Congress travel
(Lufthansa City Center) i Monte Mitros, okupili su se u prostorijama Fondacije i ispratili ovaj, humani, praznični, konvoj koji ide u gradove naših Superjunaka, u kojima je itekako zasijalo sunce i već toplije... Podgorica, Danilovgrad, Nikšić, Herceg Novi, Sutomore i Ulcinj.
Ne smijemo zaboraviti ni našeg profesionalnog fotografa
Aleksandar Jaredic, koji se rado odaziva pozivima Fondacije Budi human i uvijek se pobrine da zabilježi sve dirljive momente, pružajući nesebičnu podršku našim mališanima.

Deda Mraz je posjetio domove naših najmlađih drugara i obradovao ih prikladnim poklonima, koje su zaslužili. Osim slatkiša, igračaka i ostalih darova, u svaki paketić upakovano je puno nade, upornosti, istrajnosti, ljubavi, dječije hrabrosti, naše brižnosti i podrške, i pokoja super moć.

Znamo da je Fondaciji već toplo oko srca, ako se osvrnemo na sve ostvarene, humane i značajne projekte koje smo uspjeli realizovati kako bi naša djeca dobila šansu da se bore za ozdravljenje, da se bore za život.
Uz iskrenu čestitku Novogodišnjih praznika, pozdravili smo naše drugare, znajući da će i u Novoj 2020. godini napraviti velike stvari, kao što su i do sada, jer su to SUPERHEROJI, a oni mogu sve.

Budimo plemeniti, humani, saosjećajni i mislimo tokom cijele godine na one, kojima smo potrebni. Budimo tu jedni za druge.


https://www.facebook.com/fondacijabudihuman/

@
Pošalji email:
Pon-Pet(08-16h):