Nastavak liječenja Selene Mandić

Kako smo obavijestili ranije javnost hrabra Selena Mandić se bori protiv opake bolesti koja se vratila u još agresivnijem obliku. Selena se liječi u Sinsinatiju.
Podsjećamo, na posebnom žiro računu Fondacije nalaze se sredstva od Teletona koja će se koristiti za Selenino liječenje, zbog čega nijesu potrebne dodatne donacije građana.

Vodeći crnogorski mediji RTCG, TV Vijesti, Prva TV, TV Nova M, TV 777 i TV A1 koji su bili organizatori Teletona saglasili su se da Fondacija Budi human Selenino liječenje pomogne sa 80 000 eura, koliko su njeni roditelji smatrali da će biti potrebno za nastavak liječenja.
Nakon prve pomoći u iznosu od 30 000 eura, ovim putem Fondacija Budi human obavještava javnost da će Selenino dalje liječenje pomoći sa ostatakom potrebnih sredstava u iznosu od 50 000 eura, nakon ukazane potrebe za njima od strane njenih roditelja.

Nakon ove transakcije, na Teleton računu Fondacije preostalo je 291 897 eura, a ovaj novac može biti iskorišćen za liječenje djece oboljele od kancera koja nijesu pomognuta od strane Fonda za zdravstvo.

Podsjećamo da je Fondacija Budi human do sada pomogla liječenje 17 mališana. Uz pomoć tri mobilna operatera Crnogorski telekom, Telenor i M tel, na nov i transparentan način, preko donatorskog broja 14543, donirao je veliki broj humanih pojedinaca i društveno odgovornih kompanija.

Malena Selena Mandić prije dvije godine ujedinila je crnogorske medije i građane Crne Gore, a na prvom Teletonu Podrži, pobijedi  održanom u Crnoj Gori, kome je prisustvovalo više od stotinu poznatih ličnosti, prikupljeno je 390 000 eura. Selenini roditelji Aida Ramusović i Brano Mandić iste večeri donirali su 100 000 na račun Teletona, koje je prethodno Fondaciji Budi human prikupila za liječenje njihovog dijeteta, a za koje su smatrali da im neće biti potrebna.

Uz Selenu smo i njenu porodicu i vjerujemo u najbolji ishod bitke za njen neprocjenjivi život. 

@
Pošalji email:
Pon-Pet(08-16h):